divendres, 14 d’octubre del 2011

Finestres de la memòria


La Granja Vendrell, tal i com hem comentat i observat en diverses entrades d'aquest blog, es tracta d'un establiment amb història fundat l'any 1921.

És per aquest mateix motiu que, juntament amb altres comerços de la Dreta de l'Eixample, ha estat convidada a participar en una exposició que pretén apropar-nos a la realitat d'un barri que canvia i fluctua segons les noves influències que arriben a la ciutat però que, encara ara, continua conservant molts comerços amb història, amb quasi 100 anys d'existència i, el que és més important, amb un paper emblemàtic dins del transcurs de la vida del nostre barri.

En aquesta exposició, titulada "Finestres de la Memòria", que es durà a terme del 25 d'octubre a l'11 de novembre, la Granja Vendrell ha tingut l'oportunitat d'obtenir un racó destinat a tot aquest conjunt de fotografies representatives d'aquesta història.
En ell, doncs, podrem trobar petites mostres fotogràfiques que ens duran als seus inicis, a altres anys i maneres de viure que ens ajudaran a entendre millor l'actual funció del nostre establiment en el conjunt de la Dreta de l'Eixample.

A més, cal destacar que, paral·lelament a aquesta exposició, es durà a terme un projecte virtual en el qual tothom que ho desitgi podrà participar tot compartint fotografies antigues i properes a les nostres vides al barri.

Per a més informació: www.finestresdelamemoria.org 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada